illy onze huismerkkoffie

illy onze huismerkkoffie hover background

apr 21
2013

Wij verwelkomen illy als huismerkkoffie.

De smaak van illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie voor het gevoel, een vleugje zoet dat je meteen opmerkt, een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten en noten van karamel, geroosterd brood en chocolade en de geur van amandelen en honing. Dit komt uiteindelijk allemaal samen in een zoete sensatie. Ook – en vooral – voor kenners die hun koffie zonder suiker drinken.

De illy melange kenmerkt zich door een perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het getrainde of zelfs begaafde gehemelte zal deze geur en smaak meteen herkennen en waarderen. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. Het is als het verschil tussen één zuivere noot, gespeeld door een instrument en een symfonie, gespeeld door een heel orkest onder leiding van een dirigent die de ziel van de muziek optimaal tot uiting laat komen.

De geheimen van de illy melange:

Maar liefst negen soorten Arabica, verkregen uit de beste oogsten op drie continenten, geplukt door de beste plukkers. Evenwicht tussen de natuurlijke koffie en de intense geuren van de gewassen koffie. Een melange waarvan de verhoudingen telkens opnieuw worden bepaald, om een excellente en constante smaak te garanderen. Het melangeren vindt plaats voor het branden en het afkoelen gebeurt met de lucht. De aroma’s blijven perfect behouden dankzij de verpakking onder druk.

Openingsuren

 • CAFE
  vrijdag en zaterdag vanaf 19 uur
  zondag van 10 tot 13 uur
  en van 15 tot 21 uur

 • VERGADERZALEN
  Maandag t.e.m. vrijdag vanaf 8 uur
  reservatie noodzakelijk