Zaal Hazenbergh

De grootste zaal in ons aanbod heeft alle faciliteiten in huis waaronder een professionele ingerichte keuken en podium. Ideaal om van uw feest of meeting tot 120 personen een geslaagd evenement te maken. Zaal Hazenbergh is ook geschikt voor koffietafels.

Elke meeting kan genieten van onze breaks op maat: Small, Medium en Large. Vraag verblijvend naar onze mogelijkheden.
Een broodjeslunch of een lekker buffet behoort tot de mogelijkheden van elke meeting. Vraag vrijblijvend naar onze lunch-formules.
Zaal Hazenbergh kan uitgerust worden met een beamer, white board, flipover en een muziektoren. Een externe muziekbron kan altijd aangesloten worden.
Deze zaal beschikt over een professioneel ingerichte keuken waaronder een vaatwasser, een heteluchtoven, 3 friteuses, 8 gaskookplaten, frigo's en een diepvriezer.
Avontuurlijk? Linter telt officieel 7 wandelroutes en 4 fietsroutes. Onze groene gemeente geldt als een waar paradijs voor joggers, wandel- en fietsliefhebbers.

Langs de dijk van de Grote Gete kan je uren wandelen en kuieren. Je geniet er van de rustige omgeving, met zijn typische fauna en flora, langs het kabbelende water. Ideaal om te ontspannen!

Je kan rolskiën op de bewegwijzerde route “Hagelandse rolskiroute”. Deze piste loopt langs de mooiste plekjes van de streek. Je vertrekt steeds vanuit het ‘s Hertogenhof. De verschillende deelgemeenten van Linter bevinden zich in de komgronden van de Getevallei.

De landbouw, interessante historische plaatsen en natuurgebieden domineren het landschap. In iedere deelgemeente kan je boeiende bezienswaardigheden ontdekken.


 THEATERU-VORMRECEPTIE
aantal personen12048250

Openingsuren

 • CAFE
  vrijdag en zaterdag vanaf 19 uur
  zondag van 10 tot 13 uur
  en van 15 tot 21 uur

 • VERGADERZALEN
  Maandag t.e.m. vrijdag vanaf 8 uur
  reservatie noodzakelijk